2012-08-14 14:17:57• hírek • Póti Orsolya

Bérelj olcsón üzlethelyiséget a Grand Mallban!

Néhány évvel ezelőtt létesült Szatmárnémeti első és eddig még egyetlen plázája az egykori Vigadó épületében. A Grand Mall most utolsó iroda, vagy üzlethelyiségeit kínálja fel jutányosan.

Ha új bizniszbe kezdtél és új helyet keresel, vagy már meguntad régi üzlethelyiségedet, akkor érdemes megfontolnod a szatmárnémeti Grand Mall ajánlatát. A város szívében, a Láncos-templommal szemben található áruház most kevesebb mint havi 10 euróért kínálja kereskedelmi területei négyzetméterét.

A Grand Mallba betérők kellemesen, szórakozva, kikapcsolódva, jó érzésekkel és a vásárlás örömével tölthetik el szabadidejüket. A bevásárlóközpont mindent megtesz annak érdekében, hogy minden kedves vendég a maximumot kapja és legközelebb is örömmel térjen be hozzájuk.

Többek között mozi, férfi és női ruházati cikkeket kínáló üzletek, fitneszterem, fagyizó, étkezde és parfüméria várja az ide betérőket. Az üzletek többsége minőségi és neves márkájú termékeket kínál, a kikapcsolódási és szórakozási lehetőségek száma pedig egyre növekszik.

Most ebben a környezetben, Szatmárnémeti központjában bérelhetsz üzlethelyiséget. Tartozz Te is azok közé, akik felfedezték: a Grand Mall minőséget kínál kedvező áron. Bővebb információért jelentkezz a 0742-258-228-as telefonszámon, a grand-mall@grand-mall.ro email címen, vagy nyújts be kérvényt a Grand Mallban, a Iuliu Maniu utca 2. szám alatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: